« Back to All Blogs

MaxClass tekent Privacy Convenant

"Goed omgaan met privacy in het onderwijs. Dat doe je niet alleen door afspraken op te schrijven in een privacyconvenant, maar vooral ook door deze afspraken in de praktijk te brengen." Zo kunt u lezen op www.privacyconvenant.nl, de site van het Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy – Leermiddelen en Toetsen’ . Daar zijn wij het bij MaxClass mee eens en hebben vanaf het begin nagedacht over veiligheid en privacy. Vorige week tekende wij het convenant dat scholen en aanbieders laat nadenken over privacy. 

Wat betekent het voor u?
Als u een onderwijsinstelling vertegenwoordigt en u beheert een school op MaxClass, kunt u er voor kiezen om met ons een zogenaamde bewerkersovereenkomst te tekenen. Daarin leest u samengevat wat onze afspraken zijn als "bewerker" van uw gegevens. Dit tekenen is niet verplicht. Als u niet een onderwijsinstelling vertegenwoordigt, dan hoeft u niets te doen maar kunt u er op vertrouwen dat wij voortdurend bezig zijn met uw privacy. 

Meer weten? Lees onze nieuwe privacy-pagina op: www.maxclass.com/nl/privacy en vindt daar de bewerkersovereenkomst. Lees meer over het privacy convenant op www.privacyconvenant.nl. Vragen? Login en gebruik de feedbackfunctie onderaan de pagina.

 Copyright MaxClass