« Back to All Blogs

CASE: De Sint Antonius besteedt inrichting Maxclass uit aan Be Socialized

De school De Sint Antonius, gevestigd in Gemeente De Ronde Venen heeft er voor gekozen een MaxClass community voor haar school op te zetten en het project management en inrichting van de community hiervan te laten verzorgen door Be Socialized, een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in social media en communicatie.

 

Jesse Gosse van Be Socialized vertelt:  “De Sint Antonius school koos voor uitbesteden omdat het een pilot betreft van in totaal 6 scholen in een scholengemeenschap in de Ronde Venen. Dit brengt dermate veel en gespecialiseerd werk met zich mee dat er voor gekozen is dit professioneel te laten uitvoeren. Wij doen dat tegen zeer schappelijke kosten en het gebeurt dan in een keer helemaal goed." 

Be Socialized zorgt voor opzetten van de school structuur in Maxclass (MR groep, OR groep, leraren groep, klassen: leerlingen en ouders) en de functionaliteit per groep of klas. Bovendien worden alle community leden al in Maxclass geplaatst, wordt de schoolagenda gevuld en worden gemeenschappelijke fotoboeken geplaatst (bv  van schoolfeesten). Ook ontwikkelt Be Socialized de huisstijlelementen voor MaxClass met achtergronden die passen bij de leeftijdscategorie. Bovendien ontwikkelt Be Socialized voor iedere school een nieuwe website en zorgt Be Socialized voor een handleidingen  geeft zij een cursussen. 

 

Jesse Gosse: "MaxClass is uiterst gebruiksvriendelijk maar scholen hebben vaak geen ervaring of te weinig tijd om een dergelijke innovatie goed in te voeren.  Een groot voordeel is dat nu meteen alle klassen er in een keer staan. Daar komen wij van pas en wij verwachten dat vaker te kunnen doen."
Meer info: www.besocialized.nlCopyright MaxClass