« Back to All Blogs

CASE: Day a Week School zet MaxClass in voor 34 scholen

Day a Week School is een samenwerkingsproject tussen 3 schoolbesturen en ABC onderwijsadviseurs in Amsterdam. Hierbij krijgen ‘excellente’ leerlingen van 34 deelnemende scholen een hele dag in de week onderwijs dat aan hun cognitieve niveau is aangepast. Day a Week School selecteerde MaxClass als communicatiemiddel om de 34 scholen, de leerlingen en de ouders te kunnen verbinden.

Jaap Verouden, kwaliteitsmanager van het project, vertelt waarom hij voor MaxClass heeft gekozen: "Maxclass is een gebruiksvriendelijk communicatiemiddel. Het ziet er aantrekkelijk uit, maar wij vinden het vooral belangrijk dat het gemakkelijk te hanteren is en dat het overzichtelijk blijft. Day a Week School is een virtuele school, verspreid over een groot deel van de stad. Hierdoor wordt onze normale communicatie bemoeilijkt. Maxclass zal ons helpen om de communicatie via de digitale weg te bevorderen.

Ik ben vooral te spreken over MaxClass omdat het een voordelig, gebruiksvriendelijk en vooral doeltreffend platform biedt waarop wij onze kinderen, ouders en leerkrachten met elkaar kunnen verbinden. Via deze weg hopen wij ook de betrokkenheid van alle deelnemende scholen bij het project te vergroten."

 

Meer informatie over Day a Week School: http://www.dws-amsterdam.nl of http://www.twitter.com/dayaweekschoolCopyright MaxClass